eTwinning Kalite Etiketi Aldık

25.08.2021 969

Okulumuz öğretmenlerinden Kadir Yükselci'nin yürüttüğü eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Kağıt Üzerinde Oynanan Zeka Oyunları isimli eTwinning projesinde çeşitli zeka oyunlarını derleyip, farklı okullardan öğrencilerin web 2.0 araçlarını kullanarak bu oyunları tanıtmalarını sağlamak, turnuvalar düzenleyerek öğrenciler arasında sosyalleşebilecekleri bir ortam oluşturmak amaçlanmıştır. Bu projede özellikle kağıt üzerinde oynanabilen zeka oyunları seçilmiş ve salgın döneminde öğrencilerin çevrimiçi oynayabilmelerine olanak sunulmuştur.

Projede öğrencilerimizin analitik düşünme becerilerini geliştirecek kâğıt üzerinde oynanan zekâ oyunlarını tanımaları, takım çalışmaları içinde işbirlikçi çalışma becerileri geliştirmeleri, demokratik süreçleri yaşayarak öğrenmeleri, çeşitli web 2.0 araçları ile teknoloji kullanma becerilerinin artırılması, turnuvalar düzenleyerek eğlenirken öğrenmeleri, farklı şehir ve okullardan arkadaşlar edinmeleri, Covid-19 salgın döneminde kaliteli zaman geçirmeleri amaçlanmıştır.

Projede emek verip ödül alan öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Kadir Yükselci'yi tebrik ediyoruz.

25-08-2021